PSORIVIIKON JÄSENILTA 3.4.2019 KLO 17.00 - 19.00

Psoriviikkoa vietetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa viikolla 14, 1.-7. huhtikuuta. Aikaisemmin Psoriviikkoa vietettiin helmikuun alussa, mutta ajankohtaa muutettiin nyt yhdistysten toivomuksesta.

Hepso järjestää Psoriviikon kunniaksi toimistollaan Fredrikinkadulla Jäsenillan ke 3.4.2019 klo 17.00 - 19.00. Illan teemana on jalkojen hyvinvointi. Sievi Jalkine Oy:n aluepäällikkö Mikko Mattila kertoo jalkineiden merkityksestä ja esittelee Sievin kenkiä. 

Psoriasisliiton tuoreen jäsenkyselyn

JÄSENILTA KIRKKONUMELLA KE 13.3.2019KLO 18.00-20.00

 

Jäsenilta Kirkkonummen ja lähiympäristön Hepson jäsenille ja kaikille Psoriasis yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille. Kerromme Hepson toiminnasta ja otamme mielellämme vastaan toiveita sekä ehdotuksia toiminnan kehittämisestä. 

Paikka: Kirkkonummen Palvelutalo, Rajakuja 3 A, 02400 Kirkkonumm

Ota läheisesi ja/tai kaverisi mukaan, ei tarvitse olla jäsen. Voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

 

HEPSOLAISILLE JÄSENETUNA -10% JALKATERAPEUTIN KOTIKÄYNNEISTÄ

Jalkaterapeutti (AMK) Sanna Viitasaari tarjoaa terveydenhoidollista jalkojenhoitoa kotikäynteinä pääkaupunkiseudun alueella. Hän toimii erityisesti Helsingin, Itä-Espoon ja Länsi-Vantaan alueella ja tekee kotikäyntejä tarvittaessa myös Klaukkalaan. Hinta määräytyy ajettavan matkan perusteella.

Voit sopia jalkojenhoidon sisällöstä ja toiveista, ajasta ja paikasta puhelimitse tai sähköpostitse. 

TMI Sanna Viitasaari 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen

UUDISTAMME KOTISIVUJAMME!

Haluamme palvella jäseniämme entistä paremmin ja siksi uudistamme kotisivumme käyttäjäystävällisemmiksi. Uusilta sivuiltamme tulet löytämään helpommin tietoa toiminnastamme ja pystyt vaikka kätevästi ilmoittautumaan tapahtumiimme.