PSORIVIIKON JÄSENILTA 3.4.2019 KLO 17.00 - 19.00

Psoriviikkoa vietetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa viikolla 14, 1.-7. huhtikuuta. Aikaisemmin Psoriviikkoa vietettiin helmikuun alussa, mutta ajankohtaa muutettiin nyt yhdistysten toivomuksesta.

Hepso järjestää Psoriviikon kunniaksi toimistollaan Fredrikinkadulla Jäsenillan ke 3.4.2019 klo 17.00 - 19.00. Illan teemana on jalkojen hyvinvointi. Sievi Jalkine Oy:n aluepäällikkö Mikko Mattila kertoo jalkineiden merkityksestä ja esittelee Sievin kenkiä. 

Psoriasisliiton tuoreen jäsenkyselyn mukaan paikallisiin psoriasisyhdistyksiin liitytään ennen kaikkea tiedon ja vertaistuen vuoksi. Psoriviikolla nostetaan esiin vertaistuen merkitystä ja sen eri muotoja paikallisissa psoriasisyhdistyksissä. Psoriasista sairastavien keskeisin syy liittyä psoriasisyhdistyksen jäseneksi on tarve saada lisää tietoa sairaudesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Mutta moni kaipaa myös vertaistukea. Hepson vertaistukiryhmistä saat tietoa Pasi Urjolta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050 343 9490. Muista tapahtumistamme löydät tietoa täältä nettisivuiltamme ja seuraamalla meitä Facebookissa. 

Kaksi kolmasosaa jäsenistä on edelleen yhdistystoiminnan ulkopuolella. Psoriviikolla toivotammekin uudet ja vanhat jäsenet lämpimästi mukaan toimintaamme. 

Yhdistystoiminnan lisäksi psoriasista sairastaville on Psoriasisliitossa tarjolla vertaistukea muun muassa aurinkopainotteisilla sopeutumisvalmennuskursseilla, seniori- ja perhekursseilla, lapsiperheiden ja nuorten toiminnassa sekä sosiaalisessa mediassa. Psoriviikon viimeisimmät tapahtumatiedot löytyvät Psoriasisliiton verkkosivujen Tapahtumakalenterista https://psori.fi/.

Jäseniltaan osallistuvien kesken arvomme upean Psoriliiton kassin yllätys siällöllä. Tervetuloa!!