EJY RY:N KESÄRETKI 6.6.2019

MYÖS HEPSOLAISET VOIVAT OSALLISTUA EJY RY:N RETKELLE:

Lähde mukaan kesäretkelle Isoon Vasikkasaareen to 6.6.2019

EJY ry järjestää 12. kerran kesän avaavan virkistyspäivän järjestö- ja vapaaehtoistoimijoille Isossa Vasikkasaaressa, Espoossa. Päivä tarjoaa yhteisöille mahdollisuuden järjestää kesän avajaiset jäsenille tai vapaaehtoistoiminnassa mukava oleville.

Kesäretki on maksuton ja avoin kaikille järjestö- ja vapaaehtoistoimijoille, järjestöjen jäsenille ja vapaaehtoisille sekä toiminnasta kiinnostuneille henkilöille. Tule yksin tai porukalla viettämään kiva päivä saaristossa!

Tapahtumaan ei ole tänä vuonna erillistä ilmoittautumista tai ennakkovarauksia. Isoon Vasikkasaareen lähdetään laivalla Nokkalan venesatamasta, Nokkalanniemi 2, Espoo. 

Laivan lähtöajat

klo 8.30, 9.00, 9.30, 10.00

Laivan paluuajat

klo 13.30, 14.00, 14.30, 15.00

Voit lähteä ja palata millä laivalla vaan. Laivaan mahtuu kerralla 100 hlöä ja se täytetään saapumisjärjestyksessä. Ei ennakkovarauksia.

Ohjelma

Päivän aikana on järjestettyä liikunnallista ohjelmaa, saunomista, vapaata oleskelua ja muuta kivaa. Omat eväät on hyvä ottaa mukaan. Saarelta löytyy grillikatoksia grillaamiseen sekä kesäkahvila. Klo 11.30 on n. 30 min kestävä Saaristoristeily. Risteilylle lähdetään Ison Vasikkasaaren laiturilta. Saaristoristeilylle pääsee mukaan 100 hlöä ja se täytetään saapumisjärjestyksessä. Ison Vasikkasaaren laiturille voi saapua 30 min aiemmin.

Löydät päivän tarkemman ohjelman ja Ison Vasikkasaaren kartan täältä: https://www.uusimaalaiset.fi/assets/files/sites/2/2019/05/EJYn-kesäretki-Iso-Vasikkasaari-6.6.2019_ohjelma.pdf

Iso Vasikkasaari on esteetön, huomioiden saaristo- ja sääolosuhteet.

Järjestäjät:

EJY ry ja Espoon kaupungin liikuntapalvelut, yhteistyössä Päivänselvä ry ja Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry.

Lisätietoja tapahtumasta: Miikka Pääkkö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., EJY ry. Löydät tapahtuman myös Uusimaalaiset.fi-palvelusta ja Facebookista.

TERVETULOA MUKAAN!