Maailman psoriasispäivän tilaisuus

Kategoria
Tapaamisia
Päivä
27.10.2017 08:30
Paikka
Pikkuparlamentti (Kansalaisinfo) - Arkadiankatu 3, 00100 Helsinki, Suomi

Psoriasiksen hyvä hoito minimoi oireet ja kustannukset

Psoriasis on tulehduksellinen pitkäaikaissairaus, joka aiheuttaa iho- ja niveloireita. Sairaus heijastuu koko elimistöön ja lisää monien muiden sairauksien riskejä. Psoriasiksen liitännäissairauksia ovat muun muassa sydän- ja verisuonisairaudet sekä diabetes. Psoriasis kannattaakin hoitaa hyvin. Huhtikuussa ilmestynyt päivitetty Käypä hoito -suositus asettaa psoriasiksen hoidon tavoitteeksi oireiden minimoimisen.

Miltä psoriasis tuntuu sitä sairastavasta? Miten monimuotoista sairautta kannattaa hoitaa? Minkälaiset yhteiskunnalliset ratkaisut tukevat sairastavan työkykyä ja hyvinvointia?

Tervetuloa Maailman psoriasispäivän tilaisuuteen

AIKA: pe 27.10.2017 klo 8.30–10, aamiaistarjoilu alkaa klo 8.15

PAIKKA: Pikkuparlamentti (Kansalaisinfo), Arkadiankatu 3

Ohjelma:

Ihotautilääkäri Tapio Rantanen: Monimuotoisen sairauden hyvä hoito

Lääketieteen tohtori Kalle Mattila: Psoriasiksen vaikutus työkykyyn

Kokemusasiantuntija Sanni Koppasen kertomus nivelpsoriasiksesta

Toiminnanjohtaja Sonja Bäckman: Apua on saatava ajoissa – Psoriasisliiton näkökulma sote-uudistukseen

Vapaa pääsy, mutta aamiaistarjoilun vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista viimeistään ti 24.10. sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tilaisuudessa on käytössä tunniste #wpd2017. Voit seurata tilaisuutta myös verkossa. Linkki löytyy ennen tilaisuutta Psoriasisliiton verkkosivuilta ajankohtaista-palstalta.

Tilaisuuden järjestää Psoriasisliitto osana Maailman psoriasispäivän 29.10. viettoa. Maailman terveysjärjestö WHO kannustaa Maailman psoriasispäivänä jäsenvaltioitaan viestintään, jolla lisätään tietoisuutta psoriasiksesta sairautena ja ehkäistään sairastavien leimatumista. Tärkeässä asemassa ovat vuosittain 29.10. järjestettävät tapahtumat. . Tänä vuonna kansainvälisillä tunnisteilla #psome ja #psomanysides voit jakaa oman tarinasi psoriasiksesta tai lukea muiden jakamia tarinoita.  

Suomessa Maailman psoriasispäivän kampanjasta vastaa Psoriasisliitto. Tänä vuonna Maailman psoriasispäivän järjestämistä tukevat AbbVie, Celgene, Janssen, Lilly, Novartis ja Orion.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 
 

Yhdistyksen tilinumero

Suorita maksu yhdistyksen tilille, ellei ilmoituksessa ole annettu erillistä maksuohjetta.

Nordea / FI28 2142 1800 0093 94 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd