Tulosta

Puheenjohtajajan tervehdys

Syksy tekee tuloaan, toivottavasti kesä on sujunut kaikkien osalta mukavasti, vaikka säät ovat olleet pääosin koleita. Tilastojen mukaan Suomessa oli kuitenkin kesän aikana 18 hellepäivää, vaikka ei uskoisi. Psoriaatikkoina toivomme aina aurinkoisia päiviä. Kesä on perinteisesti lomien ja akkujen latauksen aikaa, jotta jaksamme vaalia terveyttämme ja me yhdistyksessä uurastaa yhteisten asioidemme eteen.  

Toiminnallisesti vesijumpat ja Espoon liikuntaryhmät ovat jo alkaneet entisissä tutuissa paikoissa, joiden tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät myös tästä jäsentiedotteesta. Löydät tiedotteesta myös ilmoituksen lapsille ja nuorille suunnatusta virtuaalitapahtumasta, joka järjestetään marraskuussa Vantaan Flamingossa. 

Toimistomme on muuttanut 1.9.2017 uuteen toimitilaan, joka sijaitsee Psoriasiskeskuksen yhteydessä osoitteessa Fredrikinkatu 27 A 1, 00120 Helsinki. Uusissa puitteissa olemme aloittaneet ripeästi toiminnan kehittämisen kotisivujen, Facebookin ja muun informaation parantamiseksi. Hallinnolla on nyt hyvä yhteisen tekemisen henki jäsenistömme hyvinvoinnin eteen. 

Kiitämme keväällä kunnallisvaaleissa Pieni ele -vaalikeräykseen osallistuneita lipasvahteja suurenmoisesta työpanoksesta. Toivomme edelleen aktiivisuutta ensi vuoden alussa odottavien Presidentin vaalien yhteydessä olevaan vaalikeräykseen. Uudet kerääjät ovat tervetulleita tärkeään talkootyöhön yhdistyksemme ja Psoriasisliiton hyväksi. 

Tervetuloa rohkeasti mukaan tapahtumiimme, joissa voitte kertoa toiveistanne toiminnan kehittämiseksi.

Toivon aktiivista ja toiminnallista syksyä kaikille. 

 

Tuomo Heinonen

 

Postiosoite

Helsingin seudun Psoriasisyhdistys ry
Fredrikinkatu 27 A 1
00120 Helsinki

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päivystäjä

Päivystäjän tavoittaa numerosta
0400 244 614.

Puhelimeen vastataan tiistai-torstai klo 16.00-20.00 välisenä aikana. Mikäli puhelu ohjautuu vastaajaan, jätä viesti vastaajaan ja päivystäjä ottaa yhteyttä sinuun.

Lounais-Suomen aluetoimisto

Järjestösuunnittelija
Hanna Karhunen
Fredrikinkatu 27 A 3
00120 HELSINKI

Puh. (09) 2511 9015
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Our website is protected by DMC Firewall!