Puheenjohtajajan tervehdys

 Puheenjohtajan tervehdys

 

Olemme siirtyneet uuteen vuoteen 2019 ja toimintamme kannalta vilkastunut vuosi 2018 on takana päin. Tätä kirjoittaessani on hieno kuulas talvisää ja ulkona valkea lumi, joka antaa mielen virkeyttä sekä jäsenille että järjestötoiminnalle. 

Toivon jäsenistön ottavan aktiivisesti osaa monipuolisiin kevätkauden tapahtumiimme.

Haluan kiittää järjestön hallitusta ja muita aktiivitoimijoita, jotka olette selkäranka yhdistyksen vireälle toiminnalle. Olen erityisen iloinen laajentuneesta vertaisryhmien toiminnasta kuluneen vuoden aikana. Lisääntyneiden tilaisuuksien kautta jäsenet ovat tutustuneet toisiinsa ja tämän myötä innostuneet osallistumaan muihin tapahtumiin. Toivon hyvän kehityksen jatkuvan myös tänä vuonna.

Lähetämme keväällä kaikille viime vuonna liittyneille uusille jäsenille kirjeitse kutsun yhteiseen tapaamiseen toimistollemme. Tilaisuudessa on mahdollisuus saada asiantuntijan hoitovinkkejä psoriasiksen hoitoon ja tietoa yhdistyksen toiminnasta. 

Edessä on erittäin vilkas vaalivuosi. Huhtikuussa eduskuntavaalit, toukokuulla europarlamenttivaalit ja mahdolliset maakuntavaalit. Perinteiden mukaisesti olemme yhdistyksenä sitoutuneet olemaan mukana muiden vammaisjärjestöjen kanssa Pieni Ele vaalikeräyksessä. Tulemme olemaan yhteydessä jo aiemmin mukana olleisiin lipaskerääjiin. Useiden vaalien vuoksi tarvitsemme myös uusia kerääjiä, eli lähde reippaasti mukaan ja ilmoittaudu allekirjoittaneelle vaalikerääjäksi.

Tervetuloa joukolla mukaan 15.4.2019 vuosikokoukseen päättämään yhdistyksemme asioista. Ilmoittautumisohjeet löydät tiedotteen vuosikokouskutsusta.

Elämme parasta talvikautta kohti kevättä ja kesää odottaen aurinkoisia ilmoja, jotka ovat tärkeitä kaikille meille psoriaatikoille.

 

Tuomo Heinonen

 

Postiosoite

Helsingin seudun Psoriasisyhdistys ry
Fredrikinkatu 27 A 1
00120 Helsinki

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päivystäjä

Päivystäjän tavoittaa numerosta
0400 244 614.

Puhelimeen vastataan tiistai-torstai klo 16.00-20.00 välisenä aikana. Mikäli puhelu ohjautuu vastaajaan, jätä viesti vastaajaan ja päivystäjä ottaa yhteyttä sinuun.

Lounais-Suomen aluetoimisto

Järjestösuunnittelija
Hanna Karhunen
Fredrikinkatu 27 A 3
00120 HELSINKI

Puh. (09) 2511 9015
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.