Tapahtumat – ÄLÄ MUOKKAA TÄTÄ

Millaisia ajatuksia ja tunteita kumppanin psoriasis herättää? Miten selvitä niistä yhdessä? Miten psoriasis näkyy arjessa? Millaisista asioista joutuu luopumaan sairauden myötä, millaisista asioista on tärkeä pitää kiinni? Miten lisätä parisuhteen hyvinvointia, iloa ja yhteenkuuluvuutta arjessa? Miten rakentaa näitä hetkiä arjessa suhteeseen lisää?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohdimme yhdessä Hepson (Helsingin seudun Psoriasisyhdistys) ja Psorilinjan järjestämässä Kun kumppani sairastaa psoriasista -tapahtumassa. Tapahtuma on suunnattu psoriasista sairastavien kumppaneille. Tilaisuuteen pääsee mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Paikalla luennoimassa sekä kommentteihin ja kysymyksiin vastaamassa Parisuhdekeskus Kataja ry:n asiantuntija Laura Huuskonen, sekä Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio ja Pasi Urjo Hepsosta.

Tilaisuus on maksuton, sisältäen kahvit ja ruokailun.

Kaikissa tilaisuuksissa huolehdimme käsihygieniasta ja väljästä istumajärjestyksestä. Turvavälit huomioidaan myös ruokailuissa ja kertakäyttömaskeja sekä käsidesiä on tarjolla kaikille.

Muutokset mahdollisia.

Ajankohta:

2020-10-24, 10:30 - 14:00

Sijainti:

Fredrikinkatu 27 A 1, Helsinki

Maksutiedot:

Liput: Jäsenet ja muut €
Maksu yhdistyksen tilille: OP FI37 5723 0220 5409 70
Viite:
Eräpäivä:

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt..